Hemligheten med dessa luftiga och saftiga pannbiffar är gräddfilen i smeten. Och vad passar väl bättre till pannbiff än en klassisk löksky? Servera gärna med rostad potatis och morots- och vitkålssallad.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2017
Kontrollera noga innehållet i fonden.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av gräddfil och smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfil och matfett mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör äggfri: uteslut ägget.
Kommentarer
Argjira
1/6/2021Favorit receptet hemma hos oss. Så gott 😍
Kenneth
12/12/2020Saknar brunsås
Maria
4/1/2020Får gärna ingå potatis, morot och vitkål så att det hamnar i inköpslistan till veckohandlingen
Redaktionen ICAse
4/2/2020Hej Maria! Tack för din feedback. Vi tar med oss det till framtida utveckling. Hälsningar Elina