Hemligheten med dessa luftiga och saftiga pannbiffar är gräddfilen i smeten. Och vad passar väl bättre till pannbiff än en klassisk löksky? Servera gärna med rostad potatis och morots- och vitkålssallad.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2017
Kontrollera noga innehållet i fonden.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd av vetestärkelse.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av gräddfil och smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfil och matfett mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör äggfri: uteslut ägget.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kan jag ha turkisk yoghurt istället för gräddfil?
Christina
2023-09-20Hej Christina! Det är inget vi har provlagat men vi tror att det funkar bra. Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-09-22Riktigt gott. Rekommenderar starkt denna rätt.
Vanja
2023-01-21Jättegoda pannbiffar! Enda jag ändrade på var att jag stekte löken lite först. Skippade även skyn och gjorde vanlig brunsås istället. Högsta betyg från make och son 😊👍🏼
Helen
2023-01-02