Pannbiff med lökragu
Pannbiffarna är i det här receptet är gjorda på färs som får smak av senap, gärna den franska varianten dijon. För att få yta steks biffarna i en het panna innan de går klara i ugnen. Lökragun är ett sötsyrligt tillbehör som gifter sig väl med övriga ingredienser.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 51 2015
Ingredienser
Pannbiff
Lökragu
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd (kan innehålla mjölkprotein) eller po-fiber. Använd glutenfritt mjöl.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer