Pannbiff med gräddsås, så enkelt och så gott! Såsen gör den här rätten. Du gör den genom att hälla matlagningsgrädden i pannan tillsammans med biffarna och låter det sjuda. Smaksätt sedan med lite soja, salt och peppar. Servera med kokt potatis och tomater i bitar. Mums!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 49 2019
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri matlagningsgrädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut matlagningsgrädden mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Man ska inte steka i olja, då skär sig såsen! Använde grovkornig senap. Gott! Nästa gång steker jag i riktigt smör👌
Kjell
2023-01-11Fantastiskt goda! Blandade olja med lite smör att steka i och tog lite extra sötstark senap. De godaste och enklaste biffar jag någonsin gjort!
Marie
2020-11-15Riktigt gott!! Ett tips är att ha i lite vitpeppar i färsen
Karl
2019-12-03