Kryddiga pannbiffar med couscous
Varför inte lite kryddiga pannbiffar till middag, så här mitt i veckan? Du kryddar upp färsen med spiskummin och cayennepeppar, formar dem till biffar och steker dem i oljad stekpanna. Servera ihop med couscous och en gurkyoghurt du smaksätter med vitlök, salt och peppar.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 8 2020
Ingredienser
Pannbiffar
Gurkyoghurt
För alla
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd. Byt ut couscous mot glutenfri couscous, quinoa eller ris.
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurt till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Gott med vitlökssåsen till. Hade blive torrt annars
Terese
2020-02-25Gott och nyttigt! Äskad av både vuxna och barn
Katarzyna
2020-02-22