Pannbiff med löksås och potatis är nn klassisk husmansrätt från 50-talet som kanske framkallar kära barndomsminnen. De välgjorda pannbiffarna som serveras med en löksås, kokt potatis, gurkstavar och en fräsch sallad är en rätt som hela familjen enkelt kan njuta av.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 38 2017
Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd av vetestärkelse och välj glutenfri mjölmix.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett.
Gör äggfri: uteslut ägget.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hade i stekt hackad lök och lite kalvfond i färsen. Gjorde karamelliserad lök med gräddsås istället för såsen här. Blev riktigt uppskattar av alla som åt. / Patrik
Patrik
2023-06-12Riktigt kasst recept på pannbiff. Konsistensen var mer degaktig, allt föll ihop till en sörja efter man började bryna dem.
Staffan
2023-06-08Enkel och supergod middag som uppskattades av hela familjen. (Jag bör ut dijon mot Skåne senap.)
Jenny
2023-04-04