Pannbiff med löksås och potatis är nn klassisk husmansrätt från 50-talet som kanske framkallar kära barndomsminnen. De välgjorda pannbiffarna som serveras med en löksås, kokt potatis, gurkstavar och en fräsch sallad är en rätt som hela familjen enkelt kan njuta av.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
38 2017
Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd av vetestärkelse och välj glutenfri mjölmix.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett.
Gör äggfri: uteslut ägget.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Karin
2022-09-04Prima recept! Kompletterade färsen med lite stekt, finhackad lök. Hela familjen gjorde tummen upp.
Annelie
2022-06-08Ja,vad ska man säga.Kanon!!!
Stina
2022-03-20Supergoda och lättlagat. Vatten och Ströbröd blev bättre och godare än Ströbröd och mjölkblandning som man brukar ha. Hade I rostad lök i biffarna också. Blev jättegott.