Panerad torsk med Rhode Islandsås
Veckans fiskrätt kanske blir frasigt panerad fisk som passar både stora som små. Paneringen är en klassisk ströbrödspanering med rostad lök. Servera tillsammans med nykokt potatis, broccoli och en Rhode Island sås.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 41 2017
Ingredienser
Torsk
Sås
Till servering
För alla
Rätten innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri rostad lök. Använd glutenfritt ströbröd (kan innehålla mjölkprotein) eller po-fiber. Använd glutenfritt mjöl.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett och crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt matfett. Byt ut crème fraichen mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Supergott måste testas!
Annelie
2022-04-05Haha Haha jag
Zanna
2021-05-05Tog panco i stället för ströbröd
Karin
2020-10-07