Panerad torsk med dillmajonnäs och sockerärtor

4
0
Panerad torsk med dillmajonnäs och sockerärtor

Panerad torsk är ett riktigt gott alternativ till fiskpinnar och det är inte svårt att göra det själv. Servera med en riktigt smarrig dillmajonnäs, kokt potatis och krispigt kokta sockerärtor. Smaklig måltid!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 39 2019

Panerad torsk med dillmajonnäs och sockerärtor

Ingredienser

4 portioner
900 g
potatis
1/2
ask färsk dill (à 20 g)
1 1/2 dl
majonnäs
150 g
sockerärtor
1 dl
mjöl
600 g
torskfilé
-
salt
-
peppar
1 msk
olja

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt ut vetemjöl mot glutenfri mjölmix.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Under 45 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2746 KJ / 655 kCal
Fett 33 g
Salt 2 g
Kolhydrater 52 g
Protein 35 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept