Panerad torsk med dillmajonnäs och sockerärtor
Panerad torsk är ett riktigt gott alternativ till fiskpinnar och det är inte svårt att göra det själv. Servera med en riktigt smarrig dillmajonnäs, kokt potatis och krispigt kokta sockerärtor. Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 39 2019
Ingredienser
4 portioner
900 g potatis
1/2 ask färsk dill (à 20 g)
1 1/2 dl majonnäs
150 g sockerärtor
1 dl mjöl
600 g torskfilé
salt
peppar
1 msk olja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2746 KJ / 655 kCal
Fett33 g
Salt2 g
Kolhydrater52 g
Protein35 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer