Panerad torsk med dillmajonnäs och sockerärtor

Betyg 4.6 av 5.
8 personer har röstat
0
Panerad torsk med dillmajonnäs och sockerärtor

Panerad torsk är ett riktigt gott alternativ till fiskpinnar och det är inte svårt att göra det själv. Servera med en riktigt smarrig dillmajonnäs, kokt potatis och krispigt kokta sockerärtor. Smaklig måltid!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 39 2019

Panerad torsk med dillmajonnäs och sockerärtor

Ingredienser

4 portioner
900 g potatis
1/2 ask färsk dill (à 20 g)
1 1/2 dl majonnäs
150 g sockerärtor
1 dl mjöl
600 g torskfilé
salt
peppar
1 msk olja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.6 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2746 KJ / 655 kCal
Fett33 g
Salt2 g
Kolhydrater52 g
Protein35 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Torsk med ansjoviskräm och ljummen ärtsallad
Betyg 4.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torsk med saffranssås och sockerärter
Betyg 3.4 av 5.
22 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt fisk med kokt potatis och curryremoulad
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Panerad torsk med broccoli och dillmajonnäs
Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Dillstekt torsk med remoulad
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga