Panerad rödspätta med dill och citronsås
Här kommer en riktig klassiker till måltid, och inte vilken klassiker som helst! Eget fluffigt potatismos, ugnsstekt rödspätta och en syrlig citronsås smaksatt med dill till. Ät ihop med rivna morötter och njut!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 17 2024
Ingredienser
Mos
Citronsås
För alla
Kontrollera noga innehållet i spättan.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri panerad fisk.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkdryck, smör och crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk, smör och crème fraiche mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Gott och enkelt
Erika
2024-05-05Gott! Barnen älskade rätten!
Sofia
2024-04-23Varför fortsätter ni att skicka ut recept i veckokassen som ni inte har varor till?
Linus
2024-04-23