Panerad kyckling med dipp

Krispig kyckling är minst sagt oerhört smarrigt. Här serveras den till ugnsbakad klyftpotatis, sallad, morötter och en smakrik dipp. Det är bara att äta och njuta!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 10 2022

Gör så här
00:25:00
00:08:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2977 KJ / 711 kCal
Fett34 g
Salt2 g
Kolhydrater54 g
Protein43 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
2 stEnkelt och gott. Senap och panko var gott tillsammans. Använde grovstark senap. Kryddade creme fraichen extra mycket. Majskorn i salladen.
Anette
Barnen tyckte att kycklingen smakade som julskinka, så nästa gång kryddar vi med något annat än senap. Tog lite cayennepeppar i såsen, jättegott.
Jennie