Krispiga haricots verts med potatissallad
Okej, lyssna på detta: pankofriterade haricots verts med en krämig potatissallad. Visst börjar det vattnas i munnen? Att panera grönsakerna är ett fantastiskt sätt att tillsätta det där lilla krispet som ibland kanske saknas i tuggan. Addera lite fräschör med både dill och citron, och du har en ny kvällsfavorit där hemma!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 39 2020
Ingredienser
Potatissallad
Haricots verts
Till servering
För alla
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: byt panko mot glutenfritt ströbröd. Byt ut vetemjöl mot glutenfri mjölmix eller annat glutenfritt mjöl.
Gör laktosfri: välj laktosfri smetana.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Ska det vara salladsärtor eller salladslök? Står olika bland ingredienser och i receptet.
Gunilla
2020-09-22Hej Gunilla! Det ska vara salladslök. Tack för att du uppmärksammade det för oss, vi har nu korrigerat det i gör så här texten. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-09-24Det var jättegott, men det tar mer än 30 minuter!
Ida
2020-06-17Tack Ida! Vi håller med och har ökat upp till under 45 min. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-06-18