Palsternackschips med dill | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Palsternackschips med dill

Här är ett läckert recept där du kan göra dina egna palsternackschips med dill. Allt du behöver är palsternacka, dill, salt, frityrolja och en fritös. Enkelt och supersmarrigt! Bjud gärna dina gäster på dessa knapriga och smakrika palsternackschips.

Detta är ett recept från Buffé nr 11, 2004
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 10 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och skiva palsternackorna runt på längden med osthyvel.
  2. Värm frityroljan till 180°C och fritera skivorna tills de blivit gyllenbruna.
  3. Lyft upp skivorna och lägg på hushållspapper. Krydda med skuren dill och salt.

Ingredienser

Portioner: 10
  • 3 palsternackor
  • 1 l frityrolja
  • 1/2 dl skuren dill
  • salt
Lägg till i inköpslistan