Palak paneer är en indisk gryta med spenat kryddad med garam masala, ingefära och vitlök. I vår variant av den populära vegorätten så toppar vi den krämiga grytan med gyllenstekt halloumiost och serverar med ris.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Madeleine
2021-04-19God rätt!! Tog i en förpackning kikärtor så grytan fick lite mer innehåll då det är ganska mycket sås. Uteslöt ändå vattnet.
Karolina
2021-03-13Riktigt gott! Dock vältilltagna portioner för hur vi äter. Det blir mycket sås och om man har i lite mer halloumi eller paneer (vi blandade och hade båda) skulle jag säga att det med ris är 6-8 portioner 😊
Rebecka
2021-01-11Jättegott! Hade slut på morötter så tog extra mycket spenat (fryst). Köpte ingefära på tub istället för färsk.