Pak choi med soja och sesam

Pak choi är nära besläktad med kinesisk salladskål och har en mild smak och härlig krispighet. Stek i smör och smaksätt med sesamolja och japansk soja. Suveränt tillbehör till ugnsbakad lax med ris eller nudlar!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2016

Gör så här
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsberäkning är exkl. tillbehör.
Energi1782 KJ / 425 kCal
Fett39 g
Salt6 g
Kolhydrater12 g
Protein6 g
Kommentarer
5 stVäldigt gott!
Irene
Så oerhört enkelt att tillaga och så väldigt gott!
Sture
Perfekt tillbehör till dumplings!
Mikaela
Supergott! Gör om till en lunchrätt genom att tillaga champinjoner på samma sätt till!
Julia
Magiskt och suveränt gott! Äter den som förrätt eller som snacks. Till en maträtt är risken stor att detta tar slut först. 'Mums!
Christina