Pak choi asian style
Pak choi är en läcker kålsort som förtjänar att lagas oftare. Här får den asiatisk smak av sesamolja, sesamfrön, färsk ingefära och japansk soja. Servera till grillad lax eller biff.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2012
Ingredienser
4 portioner
250 g pak choi
1 pressad vitlöksklyfta
1 tsk finriven färsk ingefära
1 msk olja
1/2 tsk sesamolja
2 tsk japansk soja
sesamfrön (gärna rostade)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Perfekt som tillbehör.
Anja
2023-08-21Vad är det röda??
Kerstin
2022-04-14ÄNNU godare om man halverar pak choien (och kanske tar bort lite av det gröna och använder som grönsallad till istället), penslar den här blandningen på dem och lägger på grillen istället.
Karin
2017-06-07