Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Coleslaw på pak choi med sesam och wasabi

Gör en coleslaw inspirerad av asiatiska smaker och använd pak choi istället för vitkål. Sesamolja ger en nötig smak och wasabin tillför en angenäm hetta som bäddas in fint av len crème fraiche. Mycket gott till grillat kött och ett utmärkt tillbehör på buffén.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda crème fraiche med sesamolja och wasabipasta, smaka av med salt.
  2. Strimla pak choien och sockerärterna. Vänd ner det i crème fraichen.
  3. Rosta sesamfröna i en torr panna på medelvärme. Strö dem över coleslawen.

För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 tsk sesamolja
  • 2 tsk wasabipasta
  • salt
  • 1 pak choi
  • 150 g sockerärtor
  • 2 msk sesamfrön
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 948 kJ / 227 kCal