Pak choi är nära besläktad med kinesisk salladskål, men med en betydligt snyggare look och härlig krispighet. Stek i smör och smaksätt med sesamolja och japansk soja. Vips har du ett suveränt tillbehör till ugnsbakad lax med ris eller nudlar med klar Kina-feeling!
Ett recept från:
Buffé
nr 11,
2016
Gör glutenfri: servera glutenfria nudlar.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett eller olja.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett eller olja.
Gör äggfri: välj äggfria nudlar.
Näringsberäkning är exkl. tillbehör.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Sture
2022-01-30Så oerhört enkelt att tillaga och så väldigt gott!
Mikaela
2021-03-16Perfekt tillbehör till dumplings!
Julia
2017-09-04Supergott! Gör om till en lunchrätt genom att tillaga champinjoner på samma sätt till!