Pak choi med soja och sesam
Pak choi är nära besläktad med kinesisk salladskål och har en mild smak och härlig krispighet. Stek i smör och smaksätt med sesamolja och japansk soja. Suveränt tillbehör till ugnsbakad lax med ris eller nudlar!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2016
Ingredienser
4 portioner
600 g pak choi
25 g smör
1 msk sesamolja
2 msk japansk soja
sesamfrön
Till servering
ugnsbakad lax
ris eller nudlar
Gör så här
00:02:00
00:02:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsberäkning är exkl. tillbehör.
Energi1782 KJ / 425 kCal
Fett39 g
Salt6 g
Kolhydrater12 g
Protein6 g
Kommentarer
Väldigt gott!
Irene
2023-02-27Så oerhört enkelt att tillaga och så väldigt gott!
Sture
2022-01-30Perfekt tillbehör till dumplings!
Mikaela
2021-03-16