Godaste sensommarpajen görs på mörklila bär. Syrligt och sött på samma gång med en smördeg med rivet citronskal som extra piff. Lägg degen i vackert rutmönster. Bärpaj när den är som bäst.
Ett recept från: Buffé nr 9, 2017
Har du lagat receptet?
Vad tyckte du om receptet?
Lätt syrlig dessertpaj som blev väldigt god tillsammans med vaniljsås. Kommer bli en stående sensommar-favorit här hos mig.
Anna
"Fri från ägg"? I degen ingår dock 1 ägg.
Claudia
Hej Claudia! Ber så mycket om ursäkt för detta misstag. Vi har nu korrigerat det. Hälsningar Michelle
Redaktionen
Kommentarer
Lätt syrlig dessertpaj som blev väldigt god tillsammans med vaniljsås. Kommer bli en stående sensommar-favorit här hos mig.
Anna
2021-08-08"Fri från ägg"? I degen ingår dock 1 ägg.
Claudia
2018-08-11Hej Claudia! Ber så mycket om ursäkt för detta misstag. Vi har nu korrigerat det. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2018-08-14