Paella med kyckling och sockerärtor

4
0 Klimatsmart
Paella med kyckling och sockerärtor

Låt Spanien komma på besök i form av en paella. Denna variant innehåller kyckling, både i form av kycklingkabanoss och kycklinglårfilé. Sockerärtor får också ätas till och adderar en fin krispighet till rätten! Servera med citronklyftor och toppa med gräslök.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 11 2020

Paella med kyckling och sockerärtor

Ingredienser

4 portioner
1
rödlök
2 msk
rapsolja
2
vitlöksklyftor
3 dl
arborioris
1/2 g
saffran
ca 8 dl
vatten
1
kycklingbuljongtärning
270 g
kycklingkabanoss
300 g
kycklinglårfilé
200 g
frysta sockerärtor
1/2
ask färsk gräslök (à 20 g)
1/2
citron

För alla

Kontrollera noga innehållet i korven.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Under 45 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2589 KJ / 616 kCal
Fett 16 g
Salt 2.2 g
Kolhydrater 84 g
Protein 32 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept