En spansk klassik paella fylld med läckerheter både från land och hav! Du kokar riset i lyxigt vin och saffran och ackompanjerar det sedan med kyckling, chorizo och fräscha skaldjur.
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongtärningen och korvarna annars är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Lena
8/19/2020Gottis! Gärna några kräftor att dekorera med också!
Henrik
6/27/2020i7y56i77i O7oEM om 7u
Helen
4/24/2020Hur tillagar jag kycklinglårfilén? I ugn innan? Det är ben i den jag köpte
Redaktionen ICAse
4/27/2020Hej Helen! Sätt ugnen på 225°C. Bryn först kycklingen i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Sen steker du den färdig i ugnen i ca 25 min eller tills den har en innertemperatur på 82˚C inne vid benet. Hälsningar Ulrika