En vacker gul och saffransdoftande paella är busenkelt att göra. Grunden är arborioriset som kokas i buljong tillsammans med saffran. Paellan serverar du med strimlad kycklingfilé, musslor och vackert röd paprika. Toppas med gröna ärtor och persilja.
Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Kompletterade med räkor också.
Therese
2021-01-24Det e gott. Varför förstöra en traditionell rätt med färdig bbq- minutkyckling och vitkål. Och risvalet förstår jag inte, ingen risotto man lagar, Sen saknar jag Chorizon, räkor, musslor och bläckfisk.
Per-arne
2019-03-14Mycket gott! Hoppade dock över musslorna och använde färdig minutkyckling med bbq-smak, och tillsatte lite vitkål för att fylla ut.
Anna-carin
2019-03-02