Quornpaella
Denna paella med både skaldjur och quorn är underbart fräsch. Sjud ihop ingredienserna så riset blir mjukt före du lägger ner fräst quorn, musslor, räkor och ärter. Servera din mumsiga quornpaella med syrliga citronklyftor.
Ett recept från:
Buffé nr 7, 2001
Ingredienser
4 portioner
400 g frysta quornbitar
1 gul lök
3 vitlöksklyftor
2 röda paprikor
2 msk olivolja
3 dl långkornigt ris
1 g saffran (1 g = 2 paket)
2 krm paprikapulver
1 krm kajennpeppar
8 dl vatten
2 grönsaksbuljongtärningar
12 blåmusslor
16 räkor med skal
2 dl frysta gröna ärtor
salt
vitpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej Emelie! Tyvärr verkar det ha smugit sig in ett fel här - som vi tack vare dig genast har justerat. Receptet är inte vegetariskt.
Redaktionen
2015-02-25Märkligt att ha ett vegetariskt recept under Qourn där det är skalDJUR i också...
Emelie
2015-02-21