Quornpaella

Betyg 2 av 5.
12 personer har röstat
2
Quornpaella

Denna paella med både skaldjur och quorn är underbart fräsch. Sjud ihop ingredienserna så riset blir mjukt före du lägger ner fräst quorn, musslor, räkor och ärter. Servera din mumsiga quornpaella med syrliga citronklyftor.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 2001

Quornpaella

Ingredienser

4 portioner
400 g frysta quornbitar
1 gul lök
3 vitlöksklyftor
2 röda paprikor
2 msk olivolja
3 dl långkornigt ris
1 g saffran (1 g = 2 paket)
2 krm paprikapulver
1 krm kajennpeppar
8 dl vatten
2 grönsaksbuljongtärningar
12 blåmusslor
16 räkor med skal
2 dl frysta gröna ärtor
salt
vitpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
12 personer har röstat

Kommentarer

Hej Emelie! Tyvärr verkar det ha smugit sig in ett fel här - som vi tack vare dig genast har justerat. Receptet är inte vegetariskt.

Redaktionen

2015-02-25

Märkligt att ha ett vegetariskt recept under Qourn där det är skalDJUR i också...

Emelie

2015-02-21

Testa liknande recept

Vardagspaella med saffran, kyckling och musslor
Betyg 4.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Skaldjurspaella i långpanna
Betyg 3.4 av 5.
37 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Linssoppa med fänkålsfrön och quorn
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Quorn med skogssvamp och spenat
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Quornpanna med paprika
Betyg 2.9 av 5.
37 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Quorn- och couscouswok
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga