Kvällens middag är kanske Thailands mest älskade rätt: En smakrik och färgsprakande Pad thai som lagas i ett nafs. Risnudlarnas härliga tuggmotstånd gifter sig fint med de krispiga salladsärtorna, söt paprika, de stekta äggen och den heta sambal oeleken. Pad thaien fulländas av gröna korianderblad och crunchy jordnötter.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 36 2017
Rätten är fri från gluten, laktos och mjölkprotein men innehåller ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Väldigt gott. Nästa gång ska jag göra mer sojablandning.
Eva
2023-02-26Väldigt lätt och gott recept!
Josefine
2021-12-01Ganska gott men sjukt svårt att tillaga i en stor stekpanna, hälften hamnade utanför.
Kim
2020-09-01