Lax i paneng curry med cashewnötter

Bjud på en underbart smakrik panengcurrygryta med lax och salladsärtor. Den milda och aromatiska panengcurryn passar bra till både kyckling, fisk och skaldjur och gör sig utmärkt tillsammans med lax. Servera grytan med risnudlar och strö över knapriga cashewnötter.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 47 2016

Ingredienser
2 portioner
1 gul paprika
1/2 förp salladsärtor (à 150 g)
300 g laxfilé
1 tsk olja
salt
400 ml paneng curry grytbas
2 port risnudlar
1 lime
50 g cashewnötter
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi4354 KJ / 1050 kCal
Fett61 g
Salt3 g
Kolhydrater80 g
Protein40 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer