Oxfilé med sparris- och hummersmör

Oxfilé med sparris- och hummersmör är en magnifik rätt. Välsmakande kött och skaldjur serveras med ett fantastiskt hummersmör och timjanrostad mandelpotatis.

Ingredienser
4 portioner
1 kokt hummer
75 g mjukt smör
1 knippe gräslök
några stänk worcestershiresås
salt
peppar
4 skivor oxfilé (à 150 g)
matfett till stekning
1/2 kruka timjan
900 g mandelpotatis
1 msk olja
12 gröna sparrisar
Gör så här
00:15:00
00:25:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1888 KJ / 451 kCal
Fett21.6 g
Kommentar
Var är receptet på timjanpotatisen?
Ann-christin
2020-09-11Hej Ann-Christin! Ursäkta sent svar. Tack för att du uppmärksammade det för oss. Det hade tyvärr fallit bort men du är receptet komplett! Hoppas att det smakar! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-09-28