Oxfilé med sparris- och hummersmör

154
1
Oxfilé med sparris- och hummersmör

Oxfilé med sparris- och hummersmör är en magnifik rätt. Välsmakande kött och skaldjur serveras med ett fantastiskt hummersmör och timjanrostad mandelpotatis.

Skriv ut
Oxfilé med sparris- och hummersmör

Ingredienser

4 portioner
1
kokt hummer
75 g
mjukt smör
1
knippe gräslök
-
några stänk worcestershiresås
-
salt
-
peppar
4
skivor oxfilé (à 150 g)
-
matfett till stekning
1/2
kruka timjan
900 g
mandelpotatis
1 msk
olja
12
gröna sparrisar

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på worecestershiresauceen, i övrigt är rätten fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt matfett.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

154

Kommentar

Ann-christin

2020-09-11

Var är receptet på timjanpotatisen?

Redaktionen ICAse

2020-09-28

Hej Ann-Christin! Ursäkta sent svar. Tack för att du uppmärksammade det för oss. Det hade tyvärr fallit bort men du är receptet komplett! Hoppas att det smakar! Hälsningar Elina

Näringsvärde per portion

Energi 1888 KJ / 451 kCal
Fett 21.6 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept