Finaste nyårsmaten eller en mycket uppskattad festmiddag, denna helstekta pepparfilé är en riktig vinnare! Oxfilén tar lite tid i anspråk men med sitt saftiga resultat är filén klart värd sin ansträngning.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2003
Helstekt pepparfilé är fri från gluten och ägg.
Gör laktos- och mjölkproteinfri: byt ut smöret mot ett mjölkfritt alternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Danuta
2022-10-18Det här är säkra kort! Sååå gott! Enkelt att göra och det går inte att misslyckas. Jag brukar servera med ugnsstekta rotsaker och rödvin sås.
Jessica
2022-09-15Är det någon som testat att göra det här på ryggbiff? Isåfall vilken temperatur? Har gjort den på oxfilé flera gånger, så nöjd
Bengt
2020-12-28Otroligt gott och mkt av jobbet görs dagen innan! Hugo