Ostron med gurka och pepparrot
![Ostron med gurka och pepparrot](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_223739/cf_259/ostron_med_gurka_och_pepparrot.jpg)
Servera ostron med tillbehör som smakar friskt och pepprigt: en topping gjord på gurka, vinäger, olivolja salt och peppar. Dessutom riven pepparrot som bidrar med sting!
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2020
![Ostron med gurka och pepparrot](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_223739/cf_259/ostron_med_gurka_och_pepparrot.jpg)
Ingredienser
4-6 portioner
10 - 12 ostron
1 dl fint tärnad gurka
1 msk vitvinsvinäger
2 tsk olivolja
salt
svartpeppar
2 msk finriven pepparrot
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi624.5 KJ / 148.3 kCal
Fett6.8 g
Salt0.73 g
Kolhydrater1.3 g
Protein20.4 g
Kommentarer