Ostron med gurka och pepparrot

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Ostron med gurka och pepparrot

Servera ostron med tillbehör som smakar friskt och pepprigt: en topping gjord på gurka, vinäger, olivolja salt och peppar. Dessutom riven pepparrot som bidrar med sting!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2020

Ostron med gurka och pepparrot

Ingredienser

4-6 portioner
10 - 12   ostron
1 dl  fint tärnad gurka
1 msk  vitvinsvinäger
2 tsk  olivolja
salt
svartpeppar
2 msk  finriven pepparrot

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi624.5 KJ / 148.3 kCal
Fett6.8 g
Salt0.73 g
Kolhydrater1.3 g
Protein20.4 g

Testa liknande recept

Ostron mignonette
Betyg 4.5 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ostron med champagnevinägrett
Betyg 3.6 av 5.
48 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kalkonrullar med ostsallad
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ostron New Orleans style
Betyg 3.2 av 5.
41 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torskfilé med gurka, pepparrot och laxrom
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dillpicklade gurkstavar med pepparrot
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga