Ostron med gurka och pepparrot

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Ostron med gurka och pepparrot

Servera ostron med tillbehör som smakar friskt och pepprigt: en topping gjord på gurka, vinäger, olivolja salt och peppar. Dessutom riven pepparrot som bidrar med sting!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2020

Ostron med gurka och pepparrot

Ingredienser

4-6 portioner
10 - 12   ostron
1 dl  fint tärnad gurka
1 msk  vitvinsvinäger
2 tsk  olivolja
salt
svartpeppar
2 msk  finriven pepparrot

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi624.5 KJ / 148.3 kCal
Fett6.8 g
Salt0.73 g
Kolhydrater1.3 g
Protein20.4 g

Testa liknande recept

Kalkonrullar med ostsallad
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torskfilé med gurka, pepparrot och laxrom
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dillpicklade gurkstavar med pepparrot
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sill med gurka och pepparrot på knäcke
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Gurk- och pepparrotssnaps
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Korv med morots- och pepparrotskräm
Betyg 3.7 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga