Ostron med gurka och pepparrot

3
0
Ostron med gurka och pepparrot

Servera ostron med tillbehör som smakar friskt och pepprigt: en topping gjord på gurka, vinäger, olivolja salt och peppar. Dessutom riven pepparrot som bidrar med sting!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2020

Ostron med gurka och pepparrot

Ingredienser

4-6 portioner
10 - 12 ostron
1 dl fint tärnad gurka
1 msk vitvinsvinäger
2 tsk olivolja
salt
svartpeppar
2 msk finriven pepparrot

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 624.5 KJ / 148.3 kCal
Fett 6.8 g
Salt 0.73 g
Kolhydrater 1.3 g
Protein 20.4 g
Läs mer om näringsvärden