Ostron mignonette

Betyg 4.5 av 5.
12 personer har röstat
0
Ostron mignonette

Servera ostron med klassiskt tillbehör: vinägretten mignonette! Denna vinägrett smakar friskt och syrligt och görs på vinäger, schalottenlök, salt och peppar. Toppa gärna även ostronen med tabasco för lite hetta.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2020

Ostron mignonette

Ingredienser

4-6 portioner
10 - 12   ostron
1 dl  rödvinsvinäger
1   finhackad schalottenlök
1 krm  salt
1/2 tsk  svartpeppar
tabasco

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
12 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi539.3 KJ / 128 kCal
Fett4.2 g
Salt0.74 g
Kolhydrater2.3 g
Protein20.1 g

Testa liknande recept

Ostron med gurka och pepparrot
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ostron med champagnevinägrett
Betyg 3.6 av 5.
48 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Nobissås
Betyg 3.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Snabb bearnaise
Betyg 2.8 av 5.
143 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gravad filé med äppelsallad
Betyg 4.8 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Potatisterrin 
Betyg 5 av 5.
7 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga