Ostron mignonette

10
0
Ostron mignonette

Servera ostron med klassiskt tillbehör: vinägretten mignonette! Denna vinägrett smakar friskt och syrligt och görs på vinäger, schalottenlök, salt och peppar. Toppa gärna även ostronen med tabasco för lite hetta.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2020

Ostron mignonette

Ingredienser

4-6 portioner
10 - 12 ostron
1 dl rödvinsvinäger
1 finhackad schalottenlök
1 krm salt
1/2 tsk svartpeppar
tabasco

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

10

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 539.3 KJ / 128 kCal
Fett 4.2 g
Salt 0.74 g
Kolhydrater 2.3 g
Protein 20.1 g
Läs mer om näringsvärden