Ostron med champagnevinägrett

Betyg 3.6 av 5.
48 personer har röstat
0
Ostron med champagnevinägrett

Klassiskt serverar man ostron med lite pressad citron. Testa något nytt och droppa över den här sofistikerade vinägretten som du enkelt gör med champagnevinäger, schalottenlök och persilja. Lyx från början till slut!

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2015

Ostron med champagnevinägrett

Ingredienser

1 portion
3   ostron

Champagnevinägrett

2 tsk  champagnevinäger
1 1/2 tsk  finhackad schalottenlök
1 tsk  finhackad persilja
1/2 krm  nymalen svartpeppar
1/2 krm  socker

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Se steg-för-steg hur du öppnar ostron här.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
48 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi102 KJ / 24 kCal
Fett0.6 g
Salt0.06 g
Kolhydrater2 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Sparris med serranoskinka och ostvinägrett
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vinägrett
Betyg 4.2 av 5.
43 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Jordnötsvinägrett
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sparris i het sås
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Oxbringa med ljummen morotsvinägrette
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ostron mignonette
Betyg 4.5 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga