Ostron med champagnevinägrett

48
0
Ostron med champagnevinägrett

Klassiskt serverar man ostron med lite pressad citron. Testa något nytt och droppa över den här sofistikerade vinägretten som du enkelt gör med champagnevinäger, schalottenlök och persilja. Lyx från början till slut!

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2015

Ostron med champagnevinägrett

Ingredienser

1 portioner
3 ostron

Champagnevinägrett

2 tsk champagnevinäger
1 1/2 tsk finhackad schalottenlök
1 tsk finhackad persilja
1/2 krm nymalen svartpeppar
1/2 krm socker

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Se filmen hur du öppnar ostron här.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

48

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 102 KJ / 24 kCal
Fett 0.6 g
Salt 0.06 g
Kolhydrater 2 g
Protein 3 g
Läs mer om näringsvärden