Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Ostron med champagnevinägrett

Klassiskt serverar man ostron med lite pressad citron. Testa något nytt och droppa över den här sofistikerade vinägretten som du enkelt gör med champagnevinäger, schalottenlök och persilja. Lyx från början till slut!

Detta är ett recept från Buffé nr 9, 2015
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Champagnevinägrett: Blanda ihop alla ingredienser.
  2. Öppna ostronen. Droppa över vinägretten och servera.

Se filmen hur du öppnar ostron här.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 1
  • 3 ostron
Champagnevinägrett
  • 2 tsk champagnevinäger
  • 1 1/2 tsk finhackad schalottenlök
  • 1 tsk finhackad persilja
  • 1/2 krm nymalen svartpeppar
  • 1/2 krm socker
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 102 kJ / 24 kCal

Just nu är det stor brandrisk på många håll i landet. Kolla vad som gäller hos dig innan du grillar. Mer info från MSB