Aubergine panerad i ost blir underbart krispig och smakrik när den steks gyllenbrun i stekpannan. Den passar väl ihop med riset och den lena tomatkrämen. Smaklig spis!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 4 2018
Rätten innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt mjöl. Använd glutenfritt ströbröd (kan innehålla mjölkprotein) eller po-fiber.
Gör laktosfri: använd laktosfri smetana.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Detta blev väldigt gott,men sen tror jag man måste tycka om aubergine sen innan. Hade lite chiliflakes på och det blev kalas:)
Patrik
2020-12-05God dressing, men auberginerna var inte så goda. Vi tyckte också att det var lite kladdigt att göra. Ingen maträtt för barn.
Linda
2018-04-12Mycket gott! Rekomendenderar😃
Yvonne
2018-03-16