Låt en linsragu med soltorkad tomat och selleri bli kvällens smakrika måltid. Koka strozzapretipasta och fräs ihop grönsakerna i olivolja och smaksätt med vin och buljong. Rör ned linser och tomater och servera sedan linsragun med pastan och en krispig mâchesallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 33 2018
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Vill inte förnärma skaparen. Men jag måste tyvärr säga att jag inte rekommenderar det här receptet.
Emy
2023-01-20Helt oätbart. Gjord efter konstens alla regler men skulle hellre äta en myrstack än detta igen.
Christian
2021-05-02Helt ok. Blev rätt murrigt i smaken och tråkigt i färgen.
Nina
2021-04-25