Bjud på en middag som i princip lagar sig självt, för vem vill inte ha mer tid över för annat? Den färdiga pajdegen rullas ut i formen och fylls med majs, skinka och äggstanning som kryddas med chilisås och oregano. Skjuts in i ugnen och vips så är middagen serverad!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
22 2019
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri pajdeg.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkdryck.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt ostalternativ och byt ut mjölk mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Fia
1/18/2021En helt okej paj inget fel på den. Gjorde dock lite ändringar. Förgräddade pajskalet lite plus att jag tog lite mindre mängd majs och använde mig av resterna av julskinkan. Perfekt vart lite smak av senap då oxå vilket inte alls va fel😊.
Urban
6/2/2019Ingen större höjdare. Smakade mest vattning majs trots att vi inte tog hela mängden.
Johanna
5/27/2019Tråkigaste och mest smaklösa paj jag någonsin ätit.