Ost- och kräftrulle med dill och gurka
Ost- och kräftrulle med dill och gurka är en given favorit på kräftskivan, antingen som tilltugg före middagen eller på buffébordet. Rullarna är enkla att göra, med mycket smaker och dofter från ljumma augustikvällar.
Ingredienser
4 tilltuggsportioner
1 burk kräftor i lake (à 360 g)
1 kruka dill
1/3 gurka
2 dl riven ost (smaksatt med havssalt och örter)
1 dl cream cheese
1 tsk vatten
2 mjuka tunnbröd
För alla
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt tunnbröd eller tortillabröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri färskost.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri riven ost, smaksätt ev med färska örter och lite flingsalt. Välj mjölkproteinfri färskost.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi903 KJ / 216 kCal
Fett8 g
Salt1 g
Kolhydrater18 g
Protein18 g
Kommentarer