Ost- och kräftrulle med dill och gurka

Betyg 3.7 av 5.
29 personer har röstat
0
Ost- och kräftrulle med dill och gurka

Ost- och kräftrulle med dill och gurka är en given favorit på kräftskivan, antingen som tilltugg före middagen eller på buffébordet. Rullarna är enkla att göra, med mycket smaker och dofter från ljumma augustikvällar.

Ost- och kräftrulle med dill och gurka

Ingredienser

4 tilltuggsportioner
1   burk kräftor i lake (à 360 g)
1   kruka dill
1/3   gurka
2 dl  riven ost (smaksatt med havssalt och örter)
1 dl  cream cheese
1 tsk  vatten
2   mjuka tunnbröd

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt tunnbröd eller tortillabröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri färskost.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri riven ost, smaksätt ev med färska örter och lite flingsalt. Välj mjölkproteinfri färskost.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
29 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi903 KJ / 216 kCal
Fett8 g
Salt1 g
Kolhydrater18 g
Protein18 g

Testa liknande recept

Krämig kräftpasta med salladsärter
Betyg 3.6 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Cajun-kryddade "svenska" kräftor
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Runes heta kräftor
Betyg 4.6 av 5.
34 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tomatrisotto med kräftor
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grillad salsiccia med piadinabröd
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Klassisk tunnbrödsrulle med varmkorv
Betyg 3.8 av 5.
25 personer har röstat
Under 15 min att tillaga