Tunnbröd med makrill och gurka

9
1
Tunnbröd med makrill och gurka

Tunnbrödrulle med makrill i tomatsås, sallad och gurka. Bred cream cheese på ett mjukt tunnbröd, lägg på makrillen, gurka och isbergssallat. Rulla ihop för en matig och mättande tunnbrödsmacka – perfekt mat som mellanmål före eller efter träningen.

Tunnbröd med makrill och gurka

Ingredienser

2 portioner
2 bitar mjukt tunnbröd
4 msk cream cheese
2 blad isbergssallad
2 förp makrillfilé i tomatsås
10 skivor gurka

För alla

Fri från ägg. Läs ingrediensförteckningen på brödet.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri färskost. Läs ingrediensförteckningen på brödet.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri färskost. Läs ingrediensförteckningen på brödet.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

9

Kommentar

Siri

2018-01-19

God till vardags! Jag åt den till en rotfruktssoppa jag gjorde och det passade jättebra. Skulle såklart bara rekommendera denna till er som gillar makrill i tomatsås för det smakar den. Gurkan blev ett fräscht komplemet till. jag tog färsk spenat istället för isbergssallad då jag ville ha i mig mer näring.

Näringsvärde per portion

Energi 2107 KJ / 504 kCal
Fett 29.5 g
Kolhydrater 33.5 g
Protein 24.9 g
Läs mer om näringsvärden