Tunnbröd med makrill och gurka

Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat
1
Tunnbröd med makrill och gurka

Tunnbrödrulle med makrill i tomatsås, sallad och gurka. Bred cream cheese på ett mjukt tunnbröd, lägg på makrillen, gurka och isbergssallat. Rulla ihop för en matig och mättande tunnbrödsmacka – perfekt mat som mellanmål före eller efter träningen.

Tunnbröd med makrill och gurka

Ingredienser

2 portioner
2   bitar mjukt tunnbröd
4 msk  cream cheese
2   blad isbergssallad
2   förp makrillfilé i tomatsås
10   skivor gurka

För alla

Fri från ägg. Läs ingrediensförteckningen på brödet.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri färskost. Läs ingrediensförteckningen på brödet.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri färskost. Läs ingrediensförteckningen på brödet.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat

Kommentar

God till vardags! Jag åt den till en rotfruktssoppa jag gjorde och det passade jättebra. Skulle såklart bara rekommendera denna till er som gillar makrill i tomatsås för det smakar den. Gurkan blev ett fräscht komplemet till. jag tog färsk spenat istället för isbergssallad då jag ville ha i mig mer näring.

Siri

2018-01-19

Näringsvärde per portion

Energi2107 KJ / 504 kCal
Fett29.5 g
Kolhydrater33.5 g
Protein24.9 g

Testa liknande recept

Gravad makrill
Betyg 2.8 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad makrill med rostad grekisk sallad
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rökt makrill med dilldressing
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Jämtländsk wrap
Betyg 2.9 av 5.
17 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pepprig makrill, ljummen sallad med kaprisvinägrett
Betyg 2.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 60 min att tillaga