Tunnbröd med makrill och gurka

Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat
1
Tunnbröd med makrill och gurka

Tunnbrödrulle med makrill i tomatsås, sallad och gurka. Bred cream cheese på ett mjukt tunnbröd, lägg på makrillen, gurka och isbergssallat. Rulla ihop för en matig och mättande tunnbrödsmacka – perfekt mat som mellanmål före eller efter träningen.

Tunnbröd med makrill och gurka

Ingredienser

2 portioner
2   bitar mjukt tunnbröd
4 msk  cream cheese
2   blad isbergssallad
2   förp makrillfilé i tomatsås
10   skivor gurka

För alla

Fri från ägg. Läs ingrediensförteckningen på brödet.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri färskost. Läs ingrediensförteckningen på brödet.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri färskost. Läs ingrediensförteckningen på brödet.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat

Kommentar

God till vardags! Jag åt den till en rotfruktssoppa jag gjorde och det passade jättebra. Skulle såklart bara rekommendera denna till er som gillar makrill i tomatsås för det smakar den. Gurkan blev ett fräscht komplemet till. jag tog färsk spenat istället för isbergssallad då jag ville ha i mig mer näring.

Siri

2018-01-19

Näringsvärde per portion

Energi2107 KJ / 504 kCal
Fett29.5 g
Kolhydrater33.5 g
Protein24.9 g

Testa liknande recept

Över 60 min att tillaga
Grillad makrill med rostad grekisk sallad
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Jämtländsk wrap
Betyg 2.9 av 5.
17 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Gravad makrill
Betyg 2.8 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepprig makrill, ljummen sallad med kaprisvinägrett
Betyg 2.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Makrill- och risplättar med böngroddssallad
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga