Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Tunnbröd med makrill och gurka

Tunnbrödrulle med makrill i tomatsås, sallad och gurka. Bred cream cheese på ett mjukt tunnbröd, lägg på makrillen, gurka och isbergssallat. Rulla ihop för en matig och mättande tunnbrödmacka – perfekt mat som mellanmål före eller efter träningen.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Bred tunnbröden med cream cheese.  Lägg på salladen, makrill och gurka. Rulla ihop.

För alla

Fri från ägg. Läs ingrediensförteckningen på brödet.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri färskost. Läs ingrediensförteckningen på brödet.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri färskost. Läs ingrediensförteckningen på brödet.

Ingredienser

Portioner: 2
  • 2 bitar mjukt tunnbröd
  • 4 msk cream cheese
  • 2 isbergssallad -sblad
  • 2 förp makrillfilé i tomatsås
  • 10 skivor gurka
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 2107 kJ / 504 kCal