Pasta med kräftor, avokado och chiliolja

Förträffligt god pasta med lyxiga kräftstjärtar, kladdig avokado och en underbar chiliolja som gör pastan fyllig och saftig. Med parmesan och ruccola på toppen kan du servera en fulländad, smakrik och underbar middag.

Gör så här
00:02:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
6 stHelt klart en 5:a! Lade också i en vitlöksklyfta, och så hade jag i en het chili (7/10). Jag som brukar äta pasta med creme fraische sås, men detta!!!!! Hade iofs "bara" kräftstjärtar i dillag, men gott, gott, gott! Hade dessutom i olivoljefrästa babyspenat.......
Malin
Får en klar 5:a av mig! Jag blev glatt överraskad när jag smakade den här rätten eftersom jag trodde att det skulle bli lite torrt. Gjorde som någon här tidigare sa, pressade ner en vitlöksklyfta i oljan samt dubblade mängden för fyra personer. Allt gick åt! Jag la upp rätten på en stor bricka och serverade vitlöksbröd till.//Mia Engstrand
Hasse
Den här pastan var helt underbar!! Jag tog olivolja med smak av citron, det förhöjde smaken ytterligare. Den här gör vi fler gånger!
Marie
Det går även bra att använda "1 paket djupfrysta skalade kräftstjärtar". En festmåltid som varmt rekomenderas.
Ann-christine
Jag använde räkor och kräftstjärtar i lake till detta recept. Lite enklare med väldigt gott!
Sofia
Pressa i en vitlök så blir detta supergott!
Emma