Pasta med kräftor, avokado och chiliolja

7
6
Pasta med kräftor, avokado och chiliolja

Förträffligt god pasta med lyxiga kräftstjärtar, kladdig avokado och en underbar chiliolja som gör pastan fyllig och saftig. Med parmesan och ruccola på toppen kan du servera en fulländad, smakrik och underbar middag.

Skriv ut
Pasta med kräftor, avokado och chiliolja

Ingredienser

4 portioner
1 kg
kräftor med skal
280 g
tagliatelle
1
knippe salladslök
2
avokador
1 msk
pressad saft av citron

Chiliolja

1
röd chili t ex spansk peppar
3 msk
olivolja
1 msk
vitvinsvinäger
2 msk
hackad persilja
1/2 tsk
salt
1 krm
peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer

Malin

2008-02-04

Helt klart en 5:a! Lade också i en vitlöksklyfta, och så hade jag i en het chili (7/10). Jag som brukar äta pasta med creme fraische sås, men detta!!!!! Hade iofs "bara" kräftstjärtar i dillag, men gott, gott, gott! Hade dessutom i olivoljefrästa babyspenat.......

Hasse

2007-09-10

Får en klar 5:a av mig! Jag blev glatt överraskad när jag smakade den här rätten eftersom jag trodde att det skulle bli lite torrt. Gjorde som någon här tidigare sa, pressade ner en vitlöksklyfta i oljan samt dubblade mängden för fyra personer. Allt gick åt! Jag la upp rätten på en stor bricka och serverade vitlöksbröd till.//Mia Engstrand

Marie

2007-02-05

Den här pastan var helt underbar!! Jag tog olivolja med smak av citron, det förhöjde smaken ytterligare. Den här gör vi fler gånger!

Testa liknande recept