Rimmad oxbringa

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
0
Rimmad oxbringa

Klassisk rätt som serveras med höstiga rotfrukter, en frisk potatissallad där den härliga nötiga smaken från ruccolan dominerar. Den starka, kryddiga pepparroten kompletterar måltiden. Trots att tillagningen är tidskrävande är det värt det.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 1997

Rimmad oxbringa

Ingredienser

4 portioner
1   morot
1   palsternacka
1   gul lök
700 g  rimmad oxbringa
2   lagerblad
10   svartpepparkorn
ca 2 l  vatten

Sallad

12   kokta mandelpotatisar
100 g  rucolasallad
1   rödlök
2   tomater
2 msk  riven parmesan

Till servering

2 dl  buljong från oxbringan
4 msk  riven pepparrot

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Över 60 min att tillaga
Under 60 min att tillaga
Rimlag med svartpeppar och äppelmust
Betyg 3.4 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rimlag med fänkål, timjan och honung
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Oxbringa med buljongpotatis
Betyg 2.3 av 5.
22 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kokt oxbringa med mandelpotatis och rotfrukter
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga