Rimmad oxbringa

Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rimmad oxbringa

Klassisk rätt som serveras med höstiga rotfrukter, en frisk potatissallad där den härliga nötiga smaken från ruccolan dominerar. Den starka, kryddiga pepparroten kompletterar måltiden. Trots att tillagningen är tidskrävande är det värt det.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 1997

Rimmad oxbringa

Ingredienser

4 portioner
1 morot
1 palsternacka
1 gul lök
700 g rimmad oxbringa
2 lagerblad
10 svartpepparkorn
ca 2 l vatten

Sallad

12 kokta mandelpotatisar
100 g rucolasallad
1 rödlök
2 tomater
2 msk riven parmesan

Till servering

2 dl buljong från oxbringan
4 msk riven pepparrot

Gör så här

01:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fred’s macka med oxbringa, rotfruktschutney & senapsdressing
Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bräckt rimmad oxbringa med vinägerrostade grönsaker och grov senapssås
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rimlag med svartpeppar och äppelmust
Betyg 3.4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rimlag med fänkål, timjan och honung
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Oxbringa med buljongpotatis
Betyg 2.3 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rimlag med earl grey
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad