Kokt oxbringa med mandelpotatis och rotfrukter

1
2
Kokt oxbringa med mandelpotatis och rotfrukter

Kokt färsk oxbringa med mandelpotatis och rotfrukter är ett ganska avancerat recept för den erfarne amatörkocken. Tänk på att börja förberedelserna ett antal timmar innan gästerna kommer.

Kokt oxbringa med mandelpotatis och rotfrukter

Ingredienser

4 portioner
1 rotselleri
3 morötter
2 palsternackor
1 knippe bladpersilja (eller kruspersilja)
1 gul lök
ca 1 kg rimmad oxbringa
10 vitpepparkorn
4 hela nejlikor
1 tsk timjan
2 lagerblad
ca 12 mandelpotatisar

Till servering

senap

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.Receptet har uppdaterats Maj 2021.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Ronny

2021-05-05

SALT?

Redaktionen ICAse

2021-05-18

Hej Ronnie och Daniela! Vi har nu uppdaterat receptet med att det är rimmad oxbringa som används. Då behövs inget extra salt. Hoppas det ska smaka. Hälsningar Ulrika

Daniella

2016-09-07

Ska det inte vara något salt i receptet?