Kokt färsk oxbringa med mandelpotatis och rotfrukter är ett ganska avancerat recept för den erfarne amatörkocken. Tänk på att börja förberedelserna ett antal timmar innan gästerna kommer.
Ingredienser
4 portioner
1
rotselleri
3
morötter
2
palsternackor
1
knippe bladpersilja (eller kruspersilja)
1
gul lök
ca 1
kg
rimmad oxbringa
10
vitpepparkorn
4
hela nejlikor
1
tsk
timjan
2
lagerblad
ca 12
mandelpotatisar
Till servering
senap
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.Receptet har uppdaterats Maj 2021.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
1
2 st
Kommentarer
Ronny
2021-05-05
SALT?
Redaktionen ICAse
2021-05-18
Hej Ronnie och Daniela! Vi har nu uppdaterat receptet med att det är rimmad oxbringa som används. Då behövs inget extra salt. Hoppas det ska smaka. Hälsningar Ulrika
Kommentarer
Ronny
2021-05-05SALT?
Redaktionen ICAse
2021-05-18Hej Ronnie och Daniela! Vi har nu uppdaterat receptet med att det är rimmad oxbringa som används. Då behövs inget extra salt. Hoppas det ska smaka. Hälsningar Ulrika
Daniella
2016-09-07Ska det inte vara något salt i receptet?