Kokt oxbringa med mandelpotatis och rotfrukter

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
2
Kokt oxbringa med mandelpotatis och rotfrukter

Kokt färsk oxbringa med mandelpotatis och rotfrukter är ett ganska avancerat recept för den erfarne amatörkocken. Tänk på att börja förberedelserna ett antal timmar innan gästerna kommer.

Kokt oxbringa med mandelpotatis och rotfrukter

Ingredienser

4 portioner
1 rotselleri
3 morötter
2 palsternackor
1 knippe bladpersilja (eller kruspersilja)
1 gul lök
ca 1 kg rimmad oxbringa
10 vitpepparkorn
4 hela nejlikor
1 tsk timjan
2 lagerblad
ca 12 mandelpotatisar

Till servering

senap

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

SALT?

Ronny

2021-05-05

Hej Ronnie och Daniela! Vi har nu uppdaterat receptet med att det är rimmad oxbringa som används. Då behövs inget extra salt. Hoppas det ska smaka. Hälsningar Ulrika

Redaktionen

2021-05-18

Ska det inte vara något salt i receptet?

Daniella

2016-09-07

Testa liknande recept

Rimmad oxbringa
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Johans julmumma
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Caribbean-rub
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Att koka oxbringa
Betyg 4.4 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Svartvinbärsglögg
Betyg 4.1 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Trendigt te
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga