Kokt oxbringa med mandelpotatis och rotfrukter
Kokt färsk oxbringa med mandelpotatis och rotfrukter är ett ganska avancerat recept för den erfarne amatörkocken. Tänk på att börja förberedelserna ett antal timmar innan gästerna kommer.
Ingredienser
4 portioner
1 rotselleri
3 morötter
2 palsternackor
1 knippe bladpersilja (eller kruspersilja)
1 gul lök
ca 1 kg rimmad oxbringa
10 vitpepparkorn
4 hela nejlikor
1 tsk timjan
2 lagerblad
ca 12 mandelpotatisar
Till servering
senap
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
SALT?
Ronny
2021-05-05Hej Ronnie och Daniela! Vi har nu uppdaterat receptet med att det är rimmad oxbringa som används. Då behövs inget extra salt. Hoppas det ska smaka. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2021-05-18Ska det inte vara något salt i receptet?
Daniella
2016-09-07