Orientalisk tonfiskwok

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
1
Orientalisk tonfiskwok

Detta är ett recept på tonfiskwok som är både snabblagat och smakrikt. Till woken använder du grönsaker som purjolök, paprika och morot. Woken får sin orientaliska touch av vitlök, ostronsås, kajennpeppar och sesamfrön.

Orientalisk tonfiskwok

Ingredienser

4 portioner
1   purjolök
1   grön paprika
2   morötter
1 msk  olja gärna sesamolja
2   burkar tonfisk i vatten (à 185 g)
1/2   burk majskorn
1   vitlöksklyfta
2 msk  ostronsås
1 krm  kajennpeppar
2 msk  farin
1 msk  sesamfrön
2   pkt nudlar

Gör så här

Tips

Ostronsåsen går att ersätta med soja.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Väldigt god vardagsrätt som var enkel att göra. Bytte sesamolja mot vanlig rapsolja, tyckte det blev godare.

Helena

2006-12-15

Testa liknande recept

Teriyakiwok kyckling med nudlar
Betyg 3.6 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Biff- och nudelwok
Betyg 3.5 av 5.
34 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nudelwok med ostronsås
Betyg 3.9 av 5.
36 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Nudelwok med ägg och grönt
Betyg 3.8 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Färska nudlar med cashewkyckling
Betyg 4.1 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vegonuggets med teriyakinudlar och wokade grönsaker
Betyg 4.1 av 5.
48 personer har röstat
Under 30 min att tillaga