Orientalisk tonfiskwok
![Orientalisk tonfiskwok](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Detta är ett recept på tonfiskwok som är både snabblagat och smakrikt. Till woken använder du grönsaker som purjolök, paprika och morot. Woken får sin orientaliska touch av vitlök, ostronsås, kajennpeppar och sesamfrön.
![Orientalisk tonfiskwok](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 purjolök
1 grön paprika
2 morötter
1 msk olja gärna sesamolja
2 burkar tonfisk i vatten (à 185 g)
1/2 burk majskorn
1 vitlöksklyfta
2 msk ostronsås
1 krm kajennpeppar
2 msk farin
1 msk sesamfrön
2 pkt nudlar
Gör så här
Tips
Ostronsåsen går att ersätta med soja.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Väldigt god vardagsrätt som var enkel att göra. Bytte sesamolja mot vanlig rapsolja, tyckte det blev godare.
Helena
2006-12-15