Oreganostekt kyckling med tzatziki och rostad potatis är ett snabblagat recept med lyxkänsla. Den saftiga kycklingen serveras med en klassisk tzatziki där hemligheten är en skvätt rödvinsvinäger. Samt rostad potatis som fått en gyllenbrun och fin färg från ugnen och så lite krispig sallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
36 2015
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Johan
2022-06-05Inte alls dumt. Enkelt och gott.
Sofie
2021-03-19Gott och enkelt! Vi hade frysta kycklingfiléer så tog lite längre tid än receptet beräknade.
Maria
2020-10-31Jättegott! Gör nog klart kycklingen i ugnen nästa gång bara, så blir den saftigare.