Omelett i ugn

Enkelt och snabbt recept på ugnsomelett som är god i sig själv men även kan utgöra basen i många spännande kombinationer. Serveras förslagsvis tillsammans med en krämig räkstuvning och ett gott bröd.

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi930 KJ / 222 kCal
Fett15 g
Salt1.4 g
Kolhydrater6.5 g
Protein17 g
Kommentarer
36 stMin mormor gör omelett på 5dl mjölk och 4 ägg, o mjölken ska vara varm 😊
Martina
Lätt att förbereda
Helena
Varför faller min omelett ihop o blir platt?
Gun
Hej Gun! Jo men omeletten faller ihop lite när den kommer ut ur ugnen. Det blir så för alla tror jag! :) Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Hej Gun! När omeletten börjar svalna så faller den ihop. Värmen gör att den reser sig. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Enkelt mättande och gott.
Anja
Enkelt o gottit, gärna med någon sallad till😋 Bra grundrecept, häller smeten över lite rester-vad som finns i skåpen vi
Maria
Mycket bra recept👍
Maj
Bra bas, Jag har i strimlad plånboksskinka, broccoli, tomater och lite prästost. Mer salt än vad det ska vara enligt grundreceptet
Sofia
Gott
Åke
Mycket gott. Omeletten blev hög och fluffig. Hade kantarell-stuvning med rödlök på
Lotti
Saknar ugnstemperatur för varmluftsugn. Gäller i regel all recept Elisabeth
Elisabeth