Påskskinka
En läcker, örtgriljerad påskskinka är ett trevligt inslag på påskbordet. Griljeringen är superenkel att göra och med en färdigkokt skinka från butiken dröjer det inte länge innan ljuvliga dofter sprider sig i köket.
Ingredienser
1 skinka
ca 3 kg färdigkokt helgskinka
Griljering
2 msk dijonsenap
3 msk svensk senap
1 msk flytande honung
1 äggula
1 kruka persilja
1 msk majsstärkelse
1 1/2 dl ströbröd
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Väldigt smarrig griljering som fastnade bra. Provade med citronskal, det blev gott. Hade inte jättestor skinka så halverade receptet.
Karin
2021-04-03Lite rivet citronskal tillsammans med persiljan och ströbrödet -mums.
Emelie
2021-04-021 1/2 dl ströbröd??? Det blev väääldigt mycket över.
Liselotte
2021-04-01