Den vietnamesiska maträtten bun cha sägs ha sitt ursprung från huvudstaden Hanoi och består av grillade fläskfärsbiffar i den syrliga dippsåsen nouc cham. Biffarna serveras med vita risnudlar, krispiga grönsaker och färska örter.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2023
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gott! Men instämmer i frågan om det verkligen ska vara så mycket vatten i såsen?
Jenny
2023-05-15Hej Jenny och Petra! Det ska vara 2 dl vatten i såsen då den ska vara mer utspädd i detta receptet. Här ligger biffarna i såsen medans i de andra recepten i tidningen är den bara en dippsås. Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-05-16Går det att byta fisksåsen?
Marika
2023-05-11Hej Marika! Du kan byta ut fisksåsen mot ljus soja men det blir inte riktigt samma smak då. Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-05-16Är det rätt med 2 dl vatten till såsen? I de andra recepten ni har där samma sås ingår är det matskedar vatten.
Petra
2023-04-29