Den här lättlagade nudelwoken med vitkål och sidfläsk får sin fantastiska smak av fermenterade sojabönor, eller så kallad black bean sauce. Såsen kan vara svår att hitta, men längs ner i receptet får du tips på hur du enkelt gör en liknande sås.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2015
Gör glutenfri: Välj risnudlar eller glasnudlar i stället för äggnudlar. Kontrollera innehållet i såsen.
Gör laktosfri: Kontrollera innehållet i såsen.
Gör mjölkproteinfri: Kontrollera innehållet i såsen.
Gör äggfri: Välj nudlar fria från ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Inte alls gott… vet inte om det beror på receptet eller själva black bean såsen men jag och familjen kunde inte äta upp. Inte alls i vår smak :o
Anna
2022-09-21Hej Camilla! Ber om ursäkt att det hade missats! Men nu har vi uppdaterat receptet med 1 tsk finriven ingefära. Lycka till!
Redaktionen
2015-02-25ingefära?? Hur mycket?? Står inte i ingredienserna!!!
Camilla
2015-02-22