Att äta sig mätt på fräsch mat slår det mesta. Här kommer en rätt som skulle kunna tagits direkt ur ett asiatiskt gatukök. Risnudlar som blandats runt i smaker från lime, soja och sweetchili serveras med krispiga grönsaker som gurka, morötter och salladslök. Räkorna tillför allt från sälta till ett härligt mjukt tuggmotstånd. Smaklig sallad!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
23 2020
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Lena
11/11/2020Säger bara... jösses vad gott!! Hackade ner en chili i såsen för att få lite mer smak.
Redaktionen ICAse
11/12/2020Hej Lena! Åh så kul att höra! Och tack för att du delar med dig av ditt tips om chili i såsen. ❤ Hälsningar Elina
Anna
6/3/2020Gott! Blev ännu godare av stå till sig över natten och äta dagen efter!
Johanna
6/3/2020Supergott! Perfekt att äta både ljummet och kallt 👌🏼 hade föredragit stora skalade räkor istället för minsta sorten då det blev lite geggigt köttet