Annikas souvas

Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat
1
Annikas souvas

Fabulös smörstekt souvas som du serverar med stött persiljepotatis, stekt färsk svamp och en ljuvlig sås av crème fraiche, fransk senap och finhackad smörgåsgurka.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2007

Annikas souvas

Ingredienser

4 portioner
500 g potatis
1 msk olivolja
1 dl finhackad persilja
salt
peppar
2 dl färsk svamp
500 g souvas eller renskav
smör till stekning

Sås

2 dl crème fraiche
1 msk fransk senap
2 msk finhackad smörgåsgurka
1 krm italiensk salladskrydda

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat

Kommentar

Går det att använda torkad e trattkantareller?

Nils

2024-04-01

Hej Nils! Det kommer att fungera fint! Hälsningar Niclas

Redaktionen

2024-04-02

Testa liknande recept

Norrländska tacos
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Renskavsgryta
Betyg 4.5 av 5.
103 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Crêpes med viltstuvning
Betyg 3.1 av 5.
35 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Norrländsk renskavsgryta
Betyg 4.1 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Renskavsgulasch med vitlökskräm
Betyg 3.6 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Renskavsgryta med kryddiga hjortron
Betyg 4 av 5.
10 personer har röstat
Under 60 min att tillaga