Kikärtspasta Verdure med renskav, spenat, paprika och kapris

Betyg 2 av 5.
4 personer har röstat
0
Kikärtspasta Verdure med renskav, spenat, paprika och kapris

Kikärtspasta är ett gott alternativ till vanlig pasta. Eftersom pastan är gjord av mjöl från kikärtor är den naturligt glutenfri och innehåller mer protein. Med pastasåsen Verdure som bas kokar du enkelt ihop en smakrik sås till pastan, med renskav, paprika och kapris.

Kikärtspasta Verdure med renskav, spenat, paprika och kapris

Ingredienser

4 portioner
2 förp renskav (à 240 g)
2 msk olja
2 gula paprikor
2 msk avrunnen kapris
400 g pastasås (gärna verdure)
4 dl grönsaksbuljong (vatten och tärning eller fond)
salt
svartpeppar
4 port kikärtspasta
65 g babyspenat

Till servering

riven parmesan

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är exkl. parmesanost.
Energi2525 KJ / 605 kCal
Fett25 g
Salt4.5 g
Kolhydrater51 g
Protein39 g

Klimatguide

1,40 - 2,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Norrländska tacos
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Renskav med pumpa, purjolök och messmörssås
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Kryddig kebab med renskav
Betyg 3.8 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Renskav med champinjoner och lingon
Betyg 4.3 av 5.
105 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Renskavspanna med grönpepparsmak
Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga