Tunnbrödsstubbar med rökt rensstek/gravad lax | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Tunnbrödsstubbar med rökt rensstek/gravad lax

Vill du ha någonting gott att servera som aptitretare till nästa bjudning? Testa att laga till tunnbrödsstubbar med rökt rensstek och gravad lax. Supergott och enkelt!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 10 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Bred ett lager färskost på tunnbröden. Lägg tunna skivor av rökt renstek ovanpå. Rulla ihop dem hårt, ungefär som när man gör en rulltårta. Gör likadant med gravlaxen.
  2. Låt stå i kylen ett slag. Skär sedan i stubbar.

Ingredienser

Portioner: 10
  • 1 pkt mjukt tunnbröd
  • 2 pkt färskost smaksatt med pepparrot
  • 200 g rökt renstek
  • 200 g gravad lax
Lägg till i inköpslistan