Gulasch är den kryddiga ungerska köttgrytan, här med en twist från svensk matkultur - lagad på renskav. Hemligheten till denna goda gryta är grillad paprika som tillför smak utöver det vanliga. Med en klick vitlökskräm till blir det kanongott!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
9 2014
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten, och ägg.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetanan mot Sour Supreme (innehåller soja).
Gör laktosfri: använd laktosfri smetana.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ingela
2019-04-04Älskar denna rätt! Om man inte vill ha ris till kan bara ha kokt broccoli till. Även pasta.
Cecilia
2014-12-07Har lagat flera gånger, en av makens favoriträtter! Mycket gott!!!
Marie
2014-03-02Helt okej men saknade sting. Kryddade upp den med chili-flakes. Efterlyser mer smaker i ICAs rätter. Dom flesta är väldigt flata. Självklart kan man krydda upp själv men tycker att konceptet med kassen faller lite när man får styra upp rätterna själv.