Norrländska tacos

Betyg 3.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Norrländska tacos

Tacos på norrländskt vis görs på renskav, eller hur? I dessa norrländska tacos blandar du renskavet med salsa, mini fraiche och en grönsaksblandning innan de kryddas med lite spiskummin och serveras i knapriga tacoskal.

Norrländska tacos

Ingredienser

4 portioner
2 paket djupfryst renskav (à 240 g)
1 burk mild, medium eller het salsa (à 340 g)
2 dl minifraiche
1 msk olja
1 tsk salt
1 krm peppar
2 tsk spiskummin
1 påse djupfryst grönsaksblandning t ex broccoli mexicana (à 550 g)
12 tacoskal

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

8 st
  • Lättlagat och gott! Nästa gång tänker jag använda ris till istället för tacoskal.

    Sandra

  • jättegott. Serverade med tortillas, tomat, rödlök och banan

    Malin

  • Det är tacoskalen man ser i bakgrunden......

    Elisabeth

Näringsvärde per portion

Energi2217 KJ / 528 kCal
Fett18.7 g

Testa liknande recept

  • Crêpes med viltstuvning
    Betyg 3.1 av 5.35 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Annikas souvas
    Betyg 3.9 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Norrländsk renskavsgryta
    Betyg 4.1 av 5.23 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Renskavsgulasch med vitlökskräm
    Betyg 3.6 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Renskavspanna med grönpepparsmak
    Betyg 4.1 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad