Nasi goreng med skogssvamp och grönkål

3
0 Klimatsmart
Nasi goreng med skogssvamp och grönkål

Snabblagad nasi goreng där svamp och grönkål står för goda smaker. Vildriset passar fint till och ger bra mättnad tillsammans med omeletten som du gör i ugnen.

Skriv ut
Nasi goreng med skogssvamp och grönkål

Ingredienser

4 portioner

Omelett

2 tsk
rapsolja
4
ägg
1 dl
vatten
2 krm
salt

Nasi goreng

2
förp boil in bag vildrismix (à 125 g)
200 g
grönkål
1
gul lök
2
vitlöksklyftor
3 cm
ingefära
1
förp färsk persilja (à 20 g)
2 msk
rapsolja
1/2
förp fryst svampmix (à 250 g)
1 msk
japansk soja

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein. Innehåller ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1779 KJ / 425 kCal
Fett 16 g
Salt 1.7 g
Kolhydrater 51 g
Protein 17 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept