Grönkålssallad med pepparrot och yozo

4
0
Grönkålssallad med pepparrot och yozo

Lyft grönkålssalladen till en nya höjder. Låt grönkålen och silveröken marinera i en het dressing av soja, limesaft och chili. Blanda ner sojabönor och toppa sedan salladen med grönkål, rostade sesamfrön, rostad lök och färsk riven pepparrot. Ett supertillbehör till både kött och fisk.

Grönkålssallad med pepparrot och yozo

Ingredienser

4 portioner
1 silverlök
4 msk japansk soja
3 msk yozo- eller limesaft
2 tsk gochujangpasta eller srirachasås
2 msk sesamolja
2 msk flytande honung
2 förp hackad grönkål (à 125 g)
1 1/2 dl sojabönor
1/2 dl sesamfrö
1 dl rostad lök
1/2 dl färsk riven pepparrot

För alla

Kontrollera noga innehållet i gochujangpastan.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri rostad lök.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer